jaanuar 05, 2011

Uus aasta/New year

Foto: Grete Ojamaa
Käisin eile Tallinnas oma näitust üles seadmas. Mõtisklesin, millised kindad mulle endale kõige rohkem meeldivad. Ei teagi - armsad on nad kõik. Vahest pildil olev punane mulgi inspiratsiooniga paar? Tikand on küll algse kujuga võrreldes suure muutuse läbi teinud, kuid mingi vihje on minu arust alles. Edasijõudnute tase?
Hetkel on käsil randmekatete hulgikudumine - varsti tulevad fotod, püsige lainel!
Head uut aastat teile kõigile!

On the photo you can see a pair of red gloves inspired by historical Mulgi embroidery (again!). I have changed it significantly but to my mind there are still some clues left. 

At the moment I am knitting a set of colourful wristlets for sell, soon I'll publish some photoes, stay tuned!
Happy New Year! 

4 kommentaari:

  1. Nii ilusad... Mul on just seda värvi lõng praegu potis :)

    VastaKustuta
  2. Käisin eile näitust vaatamas, suur tänu! Mulle väga meeldis, kuidas üks turistist vene noormees kindaid vaadates alla müügisaali oma neiule hüüdis, et vot siin on kindad, mida ma tahan! Just selliseid tahan!

    VastaKustuta
  3. Tõepoolest imeilusad kindad! Vaatasin minagi seda ilu põlevilsilmi. Ja mis seal salata, vahetasin kodus senised kahesed varad ka pisut peenemate vastu välja. Vähemalt hetkel. No tahaks ju ka omale nii ilusaid kindaid. Päris nii kaunid nad vaevalt et välja tulevad, aga põnev on siiski. Ma poleks eales uskunud, et ma sellisesse kinda-eufooriasse satun.
    Aga ilus innustust saada - see on mõnus :)

    VastaKustuta