juuli 01, 2012

Sitsihulludele kommertsteade/Commercial for the cotton lovers

Meil tuleb varsti vilistlaste rahvariidelaagris õmmelda Kihnu sitsijakke. Hakkasin siis täna internetis ringi tuulama - mul on kodus kangaid küll, aga kõik on liiga väikesed jupid -, alustades otsinguid kõigepealt oma vanast lemmikust Inglise Ebayst. Leidsin sealt rida lahedaid lille- ja neerukangaid, kuid siis selgus, et need kuulusid kõik ühele müüjale, ja et see müüja EI POSTITAGI Eestisse. No pagan! Aga ma ei heitunud, kopeerisin kangaste nimetused guuglisse ja asusin jälgi ajama. No leidsin siis hunniku igasugu toredaid kangapoode, kuid üks jäi silma oma haruldaselt maitseka valiku poolest. Etnograafiliste kangaste otsijatele tõeline pärl, ma arvan! Hinnad pole eriliselt kallid (kui saatekulu välja arvata) ja maksevõimalusi on erinevaid.
Isu tekitamiseks teile ühe kanga pilt, mille ma endale välja valisin. Ühtekokku ostsin kolm kangast, hakkan neist jakke ja pluuse tegema (õigemini õmbleja teeb, ma ise olen selliste asjade jaoks kroonilises ajahädas). Loodetavasti jõuavad need kohale õigeks ajaks. Kui ei, eks siis tule oma varudest Ungari indigokangas taaskord välja koukida.
Mõtlesin algul, et olen kade ja teistele oma viimase aja parimat avastust ei jaga, kuid kuna seal poes on imeilusaid kangaid sadades - mul võttis ikka metsikult aega, et välja selgitada oma lemmikud -, siis küllap jagub igaühele midagi erilist ja erinevat:) Head tuuseldamist! http://www.shabbyfabrics.com/

In Estonia there are plenty of women who adore vintage, or as we call them - ethnographical - fabrics. Especially we love paisleys and small flowers. Huge was my discovery when I found a very lovely and elegant webshop where you can find loads of beautiful cotton fabrics. Yes, you could make patchwork out of these but I ordered some fabrics to make three folk jackets that will suit with my ethnostyle clothing very well. Visit http://www.shabbyfabrics.com/ and you won't regret!

4 kommentaari: