aprill 23, 2013

Pallikestega/Ball pattern

Need kaunikesed on juba ammu valminud. Käisid Saara Kirjastuse autorite näitusel ja puha. Inspiratsiooniks oli tundmatu päritoluga labakindapaar ERMist. Ma ise pakuksin Pärnu-Jaagupit, aga pead ei julge anda.
Kui hästi vaatate, siis näete, et sinised pallikesed on mul kootud toon-toonis üleminekuga. Varsti tuleb samasugune kindapaar peegelpildis värvilahendusega - valged pallid tumesinisel taustal.

ERM 632:225 teadmata, unknown




















These gloves were knitted quite while ago. As you can see, I used the old mittens from Estonian National Museum (place of origin is unknown). I liked the design so much that did not want to change anything particular. My only trick was to use different kind of blues, if you look carefully you can see. My next idea is to knit the pair with indigo blue backround as well.








3 kommentaari:

  1. Lovely and they would look very nice with the Indigo blue in background as well :-)

    VastaKustuta
  2. Mul oli täna hädasti vaja hääd emotsiooni ja nii vaatasingi just pikalt ja põhjalikult Sinu vanemaid blogipostitusi läbi.... muidugi sain oma positiivse emotsioonilaksu kätte, kõik kindad ja helmed jm on tõesti imelised. Nii armas on mõelda, et meie esivanemad oskasid kududa nii uhkeid kindaid ja nii hea, et need mõjuvad tänaselgi päeval, kus enamik asju peavad kiirelt valmima ja samakiirelt prügikasti lendama, nii helgelt.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. OI, tänan nii armsa kommentaari eest! Jah, eks see motiveeribki: et oskasid nemad, kuidas siis mina ei oska!

      Kustuta