märts 09, 2010

Ave randmekatted

Pole pikka aega end ilmutanud, mis ei tähenda, et polegi vahepeal vardaid näppude vahel hoidnud. Muu töö kõrvalt jääb aina vähem aega luua.. Aga olgu, mu eesmärk polnud siin virisema hakata, vaid tutvustada neid uusi randmekatteid.


Lugu oli niimoodi, et Avel torkas ühel heal päeval pähe mõte, et vaja kihnu vöökoti juurde mingit silmapaistvat aksessuaari. Mõte keris edasi. Sündiski idee teha lapilises tehnikas kihnu koloriidiga randmekatted - tehnika on ajalooliselt kasutusel olnud kindapäradena, kuigi vähesel määral. Mõeldud-tehtud. Heegeldatud serv ja pärlirida said nii sümpaatsed, et teen vist endalegi midagi sellist. Punased, mustad, roosad .......... Muide, kui hoolikalt vaadata, siis katted on pisut vimkaga - Ave soov oli, et nad oleksid erinevad. Otsi fotolt!



Selline on originaalne kihnu kinnas
(Heimtali Muuseum AR 112:02)

3 kommentaari:

  1. Vägevad ;)
    Nüüd saab Ave ikka uhkeldada küll.

    VastaKustuta
  2. No ütle seda edevat Avet küll :)
    Väga ilusad randmekatted! Kunstiteos!

    VastaKustuta
  3. These wristlets are so beautiful! I had not considered entrelac as my thing when I found your blogg two days ago but now it is. Yesterday I started to try out the technique entrelac in the round thanks to your gorgeous wristlets and photos.

    VastaKustuta