detsember 12, 2011

Marika Muhu kindad/Muhu gloves for Marika

Jõulukuul näitan teile erinevaid värvikirevaid kindapaare. Selle paari mustrid on kokkukorjatud raamatust Meite Muhu mustrid. Ma ei tea, kas Muhus on mustal põhjal seda konkreetset kirja kasutatud, aga mulle igatahes meeldis. Lisasin vürtsikuse huvides ka sinised täpid ja mugavuse eesmärgil kudusin kindad pöidlakiiluga. Väikeste mustritega on niimoodi lihtne ja loogiline teha, suurematega pole veel proovinud.
Vaat selline värviteraapia pimedasse poriaega:)

The next serie of gloves is dedicated to bright colours just to drive away autumn stress. This pair was made for Marika who did'nt know the exact appereance of the future-gloves. So she asked me to pick up the colours and patterns by myself. I chose them from the big Muhu book. I don't know if they knitted that particular pattern on the black backround but I decided to try that. I also added turquise spots.

7 kommentaari:

  1. Järjekordsed "oh ja ah" kindad!

    VastaKustuta
  2. Nii väga kenad ja rõõmsad kindad!

    VastaKustuta
  3. Küll oleks tore näha fotot kiilust. Sest ma alati maadlen mustri sobitamisega kiilu ja veidi nõuannet-inspiratsiooni kuluks ära :)
    Ja kuidas oma raamat edeneb?

    VastaKustuta
  4. Heeh, kindad said juba ära antud, nii et kiilufotot pole. Kiilukudumise õpetusi olen jaganud ajakirjas Käsitöö (nüüd anti välja ka rmt Hingekirjad, kus see sees on). Kui sealt sotti ei saa, siis tuleb lihtsalt katsetada ja proovida, sest ega mingit kuldvalemit olemas ei ole:) Ja ma pole ka väga üritanud mustrit täpselt sümmeetriliselt kiilu sisse kujundada, lihtsalt jälgin, et kiilu peale jäänud muster kasvab loogiliselt, ilma vigadeta, ja et kindamuster jätkuks ka õigesti. Muud nippi polegi:)

    VastaKustuta
  5. Oi need kindad on nii armsalt värvukad ja silm kohe puhkab neid vadates.Sa kood nii kauneid kindaid.
    Jaaa seda kiilu värki mõtlen minagi kuidas teha ja kas ikka saan hakkama.
    Sinu raamatud, aga muretsen kindlasti lähiajal.

    VastaKustuta