detsember 15, 2009

Kindad Evele

Tänud minu loomingu kannatlikule austajannale Evele, kes jaksas kuu aega neid kindaid oodata. Eve teadis täpselt, et tahab musti kindaid must-valge tikandiga. Andsin oma parima - said päris ilusad, kui mitte arvestada asjaolu, et kihnu tikand on minu jaoks suhteliselt ära leierdatud. Aga ma saan aru, värsked vaatajad leiavad selles ikka ja jälle ilu ning väge:) Kindarandmetes leidsid kasutust aastatega kogunenud erinevate hallide lõngade jäägid, mis niiviisi sätitult andsid mõnusa sujuva, üksteisesse sulanduva ülemineku.
Kihnu tikandi kohta võib öelda veel seda, et minu arvates saab originaalikaugete tikandivärvidega palju huvitavama tulemuse. Ainult nii suudan ma enda jaoks paeluvat motivaatorit leida. (No muidugi ei taha ma olla nn "reatikkija", kes valgele taustale sini-puna-kollase-rohelisega tikib ja nõnda 20 aastat.)
Viimase leiutisena lisasin ka hõbeda värvi metallpärleid, mis annab tikandile sära ja pidulikkust. Eve suure hõbedaaustusega sobib see, ma olen kindel, sajaprotsendiliselt:) Kestku need kindad kaua!
Ahsoo, kudumisandmed ka: Evilla lõngad nr 8/2, vardad nr 1,5, tikand kahekordse peenvillasega, metallpärlid.

3 kommentaari: