juuli 08, 2011

Lastekindad 2

Veel ühed ammused lastekindad, mis on samuti ajahambale kenasti vastu pidanud. Nagu näete, olen šnitti võtnud muhu kinnastest - nii värvist kui mustrist. Päriselt ma ei ole nii pisikest kirja kohanud, seega võtke seda kui minupoolset edasiarendust, mis lähtub lapse käe mõõtudest. Kuigi pildil tunduvad kindad ehk üpris suured, siis tegelikult lähevad need kätte u 4-aastasele lapsele. Vardad ikka nr 1,25 ja lõng kahekordne villane, isevärvitud.

These children's gloves I knitted long time ago. On the picture they seem quite big but in reality are meant for 4-year-old. As you may have already recognized I was inspired by Muhu ethnographical material, the colour and the pattern. My personal input are new, tiny patterns that they haven't used originally on Muhu gloves as far as I know. Thus the principle of designing the pattern is authentic one. Once again I used 5 needles nr 1,25 and 2-ply thin woollen yarn, dyed by myself.

5 kommentaari:

  1. Великолепно!!!Такие солнечные перчатки!!!

    VastaKustuta
  2. Väga vahva!
    They are for baby hands? What size are they in cm?

    VastaKustuta
  3. Ilusad ja armsad! Eelmised olid ka. Nii kvaliteetse töö puhul jääb lastelastele kudumine ära :)

    VastaKustuta
  4. The size is for 4-year-old, width is about 8 cm.

    VastaKustuta
  5. Väga "muhklikud" kindad! Ja tõesti tundub uskumatu, et lapsekäe suurusele. :)
    Saara kirjastuse välja antud kaardikomplektis "Kirjad kodukandist" on ka üks õige pisikese mustriga oranžipõhjaline Muhu kiri.

    VastaKustuta