november 01, 2011

Eesti käsitöö kuldraamat/Golden book of Estonian Handicrafts

Ilmunud on kakskeelne raamat ajakirja "Käsitöö" parematest paladest. Raamat (320 lk) sisaldab ohtralt pilte ja tegemisjuhendeid ning on jaotatud peatükkidesse erinevate käsitöötehnikate järgi.
Minult on selle raamatu esikaane kampsun, erinevaid kindaid jm. Hea, et ei pea enam õpitubadesse patakat ajakirju kaasa vedama, vaid saab selle toreda raamatu ette panna. 

Estonian craft magazine "Handicraft" has published a book of its best works . It is simultaneously in two languages (Estonian and English). The book (320 pages) is divided into eleven chapters on the basis of techniques. Main theme is traditional or ethno.
The cover photo is taken of my Muhu cardigan and there are different gloves etc. in it. You can order the book from http://www.apollo.ee/product.php/3006510

7 kommentaari:

  1. Juba ostetud:) Väga õnnestunud kaanekujundus. Patakas ajakirju õpitoas oli ka hea, mitu huvilist sai ühel ajal mustreid uurida.
    Nüüd ootan põnevusega ka kindaraamatut.

    VastaKustuta
  2. Kindaraamatuga läheb kauem kui lootsime. Ehk küünlapäevaks?
    Minu osa on valmis, praegu kirjutab Kristiina Ehin tekste kindakudujatest minevikus ja tänapäeval (segu tõest ja fantaasiast). Tuleb väga põnev - esimesi lugusid sain juba piiluda. Uudishimu kasvatamiseks ütlen ühe loo pealkirja: "Hõbevardad". :)

    VastaKustuta
  3. Kui kõik teised kindaraamatud on jätnud mind siiani külmaks, siis Kristi raamatut ootan kohe väga ja silitan oma kindakesi :)

    VastaKustuta
  4. Täpi, vastav uudis ripub juba pikemat aega minu blogi päeises ;)

    VastaKustuta
  5. See on väga kaunis raamat, kuigi mitmed tööd on juba ajakirjadest tuttavad. Kindaraamatut ootan ka huviga.

    VastaKustuta