august 12, 2012

Heie/Just

Elu on nagu see seelikulõim, tuhat tegemist või rohkemgi?
Ei ole ma kuhugi kadunud, valminud/valmimas on kolm paari kindaid, mida näitan siis, kui olen välja mõelnud, kuidas neid pildistada. Ega seegi kõige lihtsam pole, teate ju küll! Ja alustama peab veel kolme paari.
Noja muidugi ruuduline seelikukangas... olin liialt optimistlik, kui arvasin, et 21. augustiks ehk tööle naasmise ajaks on see valmis. Nüüd olen seadnud märksa realistlikuma tähtaja: loodan jõuda paari kuuga.
Rahvariidekoolitus vilistlastele kestab novembri lõpuni. Käin usinalt kohal. Eile-täna alustasime oma kampsunite õmbelmisega. Kehaosa on valmis, varrukadki said otsa traageldatud. Sõitsin niimoodi, selle traageldisega jalgarattal koju, oli vist kentsakas vaatepilt  - ei tahtnud kortsu ajada.
Teha on palju, algamas on palju. Pisut nagu kõhe hakkab. Aga energiat sellega toime tulemiseks on õnneks kogunenud.
Algab eakate käsitöömeistrite tööturule lõimimise projekt, millest FB-s ja ajalehtedes kõvasti pasundatud. Mina ja Anu oleme silmuskudumise üüberid, nagu meil omavahel naiskonnas selle ametikoha kohta öeldakse.
Algab kool, uus õppeaasta nii mulle kui pojale, kes alustab Viljandi Vaba Waldorfkooli esimeses klassi koos teise 14 õpilasega.
Uued rahvusliku tekstiili kaugõppekandidaadid tulevad 22.-24. augustil eksameid tegema. Nädalakese võtame veel avaldusi vastu, hetkel oli 14 esitanut.
Suvelõppu tähistame perega aga pidulikult ja suurejooneliselt. Kõigepalt ämma 70. juubeli tähistamisega ja seejärel Tallinnas Von Krahli Gilgameši vaatamisega. Selline action käimas!

In this blog entry I described my life at the moment. Making new gloves, learning to make folk costumes, preaparing to take new students to the distance course, becoming a proud mother whose son is starting waldorfschool this autumn, starting with lots of craft projects. Never-ending story of August, I guess. Vacation is on it's final line, mind is ready for the new work-year. Before that we'll celebrate my mother's in law big jubilee (70) and watch the intruiging theatre piece at Tallinn Von Krahl Theatre. The summer of mine is about to end with great joy, elegance and pomp!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar