detsember 18, 2012

Üllatuskindad 2/Gloves of Surprise vol 2

Idee: Kristi Jõeste, teostus/knitted by: Anneli Lilienthal
See paar läks Tallinnasse, kingituseks ühele meesterahvale, kelle sõbranna soovis, et kinnaste sõrmed oleksid otsast lahti. Et siis saab õues telefoni kasutada. Heehh, seda moodsat aega küll!
Tellija oli nõus, et seekord ma ise ei koo, vaid lasen oma mõtted vormistada suurepärasel abilisel. Järjekorratabel oli lihtsalt sedavõrd ülekoormatud, et otsustasin lõpuks ometi leida omale haldjad-teostajad ja panna ka väike firma püsti, mille logo siin paremal paistab.
Noh, sai asja küll - kellegi teise kudumisest, ma mõtlen. Mõte küll ei töötanud reaalse kinda peal nii hästi kui minu peas, kuid pisikesed kujunduslikud apsud oli võimalik tagantjärele silmamise abil ära parandada. Sai lisatud heledaid täppe sinna, kus neid ei olnud, et kontrasti tumeda ja heleda vahel mahendada:)
Tellija sooviks olid just sellised värvid ja selline kiri. Inspiratsiooniks hiljutised kindad Indrekule.

This pair is meant for a man from Tallinn. As you have noticed, some fingers are opened from the top. Then it's possible to use i-phone. The design has been inspired by the gloves of Indrek I knitted few months ago.

4 kommentaari:

  1. Kaunid kindad! Lahtiste sõrmeotste asemel on lahendus ka kasutada puutetundlikku lõnga (conductive thread).

    VastaKustuta
  2. Aitäh! Usun, et see oli ilmselt esimene ja viimane katsetus telefonisõbralikke kindaid teha, aga hoian soovituse meeles:)

    VastaKustuta