juuni 20, 2011

Lapilaines/In the Mood of Patchwork

Kuigi mul on hetkel tegemisel mitu paari kindaid, tahaksin siiski kirjutada teistel teemadel. On kätte jõudnud õnnis hetk, mil töö juures on tunda puhkuseaja hõngu ja sestap jääb käsitöistele tegevustele rohkem aega:)
Terve nädalavahetuse lõikusin kangaid. Et lapitehnika ilu seisneb õige vurtsuga kangastes, siis minu kollektsioneerimiskirg oli jõudnud vormistamist nõudva tasemeni. Nüüd ei jää muud üle, kui lõikuda-lõikuda-lõikuda ja siis õmmelda-õmmelda-õmmelda:)

Uskumatu, kui palju aega nõuab kangaste millimeetritäpne lõikamine.
/Hard to believe how much time the correct cutting demands! 
  Although I am in the knitting of several pairs of gloves, I directed my attention to the other subject - patchwork. After 2 days the vaccation starts and I will have more time for handicraft.
The whole weekend I cut different beautiful fabrics that are suitable for patchwork. I have collected so many cool fabrics that now it is time to create something out of them: at first to cut-cut-cut and then to sew-sew-sew:)

4 kommentaari:

  1. Ma jumaldan just selliseid vanaema-stiilis lapikaid. Ja see lõikumine nõuab tõesti nii aega, kui ka kannatust.

    VastaKustuta
  2. See sini-valge on sigailus. Lõpuks ometi teeb keegi stiilset lapitööd. Tahaks rohkem säänseid eksemplare näha. Jõudu!

    VastaKustuta
  3. See sinivalge on praegusel hetkel veel kokkuõmblemata, tükid on 6 x 6 cm. Saab olema kannatuseproov, et kõik kenasti kokku klapiks ja kogemata viltu ei õmbleks:) Mida väiksem töö, seda täpsem peab olema.

    VastaKustuta
  4. Väga ilus kangavalik. Apetiitne. Tulemus saab kindlasti olema üli-väga-imeilus.

    VastaKustuta