mai 20, 2013

Lillekampsun/Flower cardigan

Eestvaade. Foto: Sandra Urvak, modell Kristiina
Mul on nüüd uus kampsun! Selle autoriks on Riina Tomberg (Ruut ja Triip OÜ), tikkijaks keegi proua Linda. Igal juhul tundub olevat tegemist Läänemaa lopsaka lilltikandi/värvikäsitluse ja Rootsi analoogse lõikega punase rahvariidekampsuni kombinatsiooniga. Riina esitles seda kampsunit ja tema kahte õde OmaMoe etendusel 16. mail. Teised olid sinise ja tumerohelise põhjaga. Riina oli üldse väga viljakas, laval oli tal mitu kollektsiooni ja lisaks oli ka näitusel üks tore seeria väljas.
Mul ei olnud algul mingit plaani endale uut villkuube soetada, kuigi mingi väike värin tekkis sisse juba eelmise semestri hindamistest, mil üliõpilased oma toredusi demonstreerisid. Aga ju see lugu pidi ikkagi edasi arenema: millalgi moeetenduse ettevalmistavas faasis, kui Riina meile tagatoas oma uhkeid kollektsioone ette näitas, siis arvas keegi, et proovigu ma seda roosat selga. Oeh, nüüd olin tehtud naine. Emotsiooni-ost oli sündinud. Kampsun oli mulle üllatavalt hästi paras, isegi varrukad olid justkui mulle mõeldes välja mõõdetud (mul on lühikesed käed ju). Värvidki olid otse kümnesse - rammusad ja harmoonilised ühtaegu. Polnud enam kuhugi puigelda, palusin oma nime kirja panna. Täna sain ta koolimajast kätte ja siin see nüüd siis on.
Panin käpakese külge ka ühele teisele kampsikule - autoriks Anneli Arro. See oli puhas pimetellimus, st ma lihtsalt palusin Annelil mulle mõeldes üks kampsun teha. Mõeldud-tehtud... aga sellest mõni teine kord.

This is my new cardigan, designed by Riina Tomberg (Ruut ja Triip Ltd.). She took the inspiration from Western-Estonian flower embroidery and, as far as I could assume, from Swedish red cardigans. Don't you think?
At first I had no plan to buy a new jaket. But when somebody suggested me to try this one on, then I was bewitched. The cardigan fitted me perfectly. I loved the colours, patterns and cut. Just wonderful!
I ordered another cardigan as well. That one, designed by Anneli Arro, was also on the stage (OmaMood fashion show in 16.05). You have to wait a bit until I'll show it.

Ja tagantvaade.


8 kommentaari:

  1. Oi, mulle nii meeldis see kampsun! Ja muidugi Liina kollane ka. Muide, sinu kampsuni modelli nimi on Kristiina :)

    VastaKustuta
  2. Aitäh, Hannele, saan nüüd modelli nime ka lisada:)

    VastaKustuta
  3. Väga, väga ilus! Huvitav, kas see tagumine musta värvi kampsun on juba endale omaniku leidnud? Ja kes on seelikute omanik?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. See tagumine on tumeroheline. Ma ei tea, kas on leidnud omaniku. Uurida võid: ruut@kultuur.edu.ee.
      Lillelised seelikud on tõenäoliselt ka saadaval (slovakkiast toodud kangastest õmmeldud). Küsi samast!

      Kustuta
  4. Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.

    VastaKustuta
  5. Kas seda kaunist gardigani osta ja tellida ka saaks?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Palun kirjuta oma soovist Riina Tombergile ruutjatriip@hot.ee

      Kustuta